2008.08.26. 22:17| Szerző: San Miguel José

Mostanság ez az a dal, amit kifejezetten kedvelek hallgatni. Egyébb iránt szándékomban áll írni egy post-ot a grúz-orosz attack-ról. Reményeim szerint legkésőbb vasárnapra meg lesz. De addig is Kispál és a Csík zenekar, na meg a Csillag vagy fecske: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr59634687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.27. 18:41:45

Jó ez a dal, de ezt a Lovasit -érdemei maximális riszpektje mellet- nem veszi be a gyomrom...

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.08.27. 19:00:00

Mi az oka, hogy Lovasit nem veszi be a gyomrod? Igaz az utóbbi időben volt néhány megnyilvánulása a politikáról, az engem is zavart. Egy művész ne politizáljon nyilvánosan!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.28. 17:52:56

Oké, itt egy comingout: egyszerűen nem tudom eldönteni a lovasibandi dalszövegeiről, hogy tényleg ennyire összefüggéstelen szarok, vagy csak én vagyok rohadtul alulművelt ahhoz, hogy megértsem őket... Pedig Isten látja lelkemet, időnként megpróbálok kispált hallgatni(sőt, régen még játszottuk a Húsvágó Hídverőt is) , a zene még tetszik is, de a szövegeket egyszerűen nem tudom értelmezni.
Ebből a szcénából nekem inkább a P.U.F. jön be. :)

De mégegyszer hangsúlyozom, maximális riszpekt lovasibandinak, szívesen leülnék vele sörözni, dumálni...de a zenéje nekem nem jön be.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.08.28. 19:19:28

Vazz... Annak idején a közép suliban a PUF volt az isten és nem a Lovasi, aztán később, úgy 20 fölött már inkább a Kispál. Ugyan ez volt a költészettel is: először József Attila, aztán Ady, majd Apollinaire. Mondjuk az tény, hogy a Bandinak fura asszociációi vannak...

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.08.28. 22:41:17

Ezeket a szövegeket bizonyos illegális tudatmódosítók hatása alatt írta szerintem, innen vannak a fura asszociációk. Vagy lehet hogy csak _olyan_ teát ivott... :D

Zenében még igy 30 fölött is jobban bejön a puf mint a kispál, "attilát"-ahogy faludygyuribácsi mondaná-még mindig jobban kedvelem mint adyt... Lehet későn érő típus vagyok? :D

www.youtube.com/watch?v=5Pqu1bHVb4s

OFF: köszönöm a gombot a kabáton. (linket a blogon)

Vladek visszatért 2008.09.01. 19:53:11

Lovasi szenzációs egy fazon, egyszer voltam egy koncerten, ahol kb. 10-en voltunk (még Emese meg a Csinibaba előtti időszak) és nem foglalkoztatta őket a dolog, végignyomták a koncertet, qvajó volt, vittem nekik sört meg ilyenek és nem izéltek, hogy ők elmennek hazam közös részegedés lett a vége. Szóval faszaság. Na de voltam PUF koncin is, amikor szabadtéri színpadon szarrá áztak, de a hangulat jó volt, nem picsogtak, hogy elégvót. Mongyuk kaptak ők is arcba folyékonykenyeret. :D Király kis emlékek ezek.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.09.02. 16:44:41

@ Vladek,

Esős szabadtéri PUF koncert...? Érsekkert? Ott is ilyen volt...:D Az fasza volt nagyon....Rózsaszín Pitbull, P.U.F., nah meg xtrabizar...
Those were the days my friend....

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.09.02. 19:19:03

Egyszer, néhány éve a Szigeten végig hallgattuk a Kispál zenekari beállását a nagy színpadon. A Lecsó a P.U.F.-ból, mint vendég zenész volt jelen. Már a beállástól leesett az arcunk. Ez az a Sziget volt, ahol Grandmaster Nick Cave lépet fel. Sajnos a Kispál koncertről jóbaráti HP-k és sörök miatt sikerült lemaradnunk, mármint a Kispálról. Nick Cave viszont fenomenális volt. Főképp az első sorból.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.09.02. 19:20:56

Sajnos a Kispál koncertről jóbaráti HP-k és sörök miatt sikerült lemaradnunk, mármint a Kispálról.
bocs, úgy látom figyelmetlen vagyok, de inkább szétszórt.
süti beállítások módosítása