2009.11.11. 22:22| Szerző: San Miguel José

Esik... November Rain? Paff vagyok már teljesen ettől a sok víztől. Meg attól is, amit Immortalisnál és Áldottgyermeknél olvasok arról, hogy mi folyik itt ebben az országban, mi folyik ebben a városban. 

Simán eltudom képzelni azt, hogy a káosz lassan lenyeli az országot mint, blow job-os lány munkája produktumát (Figyeled?! Eufémizmus baszod.). Már gondolkodni sincs kedvem a szlovák "öntudaton", a politikai elitünk töketlenségén, ürességén, felelőtlenségén, nemtörödömségén, alkalmatlanságán, gazemberségén és még végtelen hosszú sorokban lehetne sorolni a negatív minősítő jelzőket. Legyenek akár az koleszos fiúk a KISZ-es fiúk, a hétfejű sasosok, meg az ilyen-olyan demokraták. 

Kezdem azt gondolni: megfelelő megoldás lenne, ha az eső kimosná ezt az országnak nevezett istállót, mint Herkules megtette Augiásznál. Kapott is érte egy egész csillagképet. Himnikus zengékkel ödvözölném és megasztalnám azt, aki ezt a melót itt is elvégezni. Szar meló, tudom, de valakinek mielőbb el kellene végezni, mert tele van a derítője mindenkinek.

Ennyi hirtelen elég is lesz egy időre. Viszalépek a hallgatás falába. 

Végezetül: Egy valamit nagyon tudok, azt, hogy:

""Állok a pusztában, gatyám lobog.

Seggem kilóg, gyomrom korog.
Nézek a magosba, gondolok nagyot!
Magyar égre magyar csillagot!
Nyugati szél fú, délibáb ragyog.
Magyar vagyok, szittya vagyok!
Nem vágyok sokra, de egyet akarok:

Magyar Nemzeti Hip-Hop-ot!""

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr21519045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aranyhaj.blogspot.com 2009.11.16. 12:57:35

Üdv!
Csak benéztem, mivel azon kevés olvasók egyike vagy (voltál), akiknek érdemes volt írni Magyarországon.
Mostanában, ha tehetem, elkerülöm a magyar webet. Meggyőződésem, hogy a magyar szónak nincs jövője, ezért már angolul írok. Örülök, hogy hamar, fiatalon rájöttem, váltani kell - jobb lett volna, ha szép emlékeim vannak a hazai olvasókról, de akkor talán nem is lett volna megfelelő indíttatásom, hogy idegen nyelven dolgozzak tovább.
Ha minden magyar úgy gondolkodna, mint te, akkor nem szöknének külföldre a tehetségek.
Minden jót!

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2009.11.16. 21:45:22

Üdv!
Mindenek előtt köszönöm a kedves szavakat.
Nem gondolom, hogy a magyar szónak nincs jövője. A magyar web viszont tényleg tud durva lenni. Ez most ilyen ország úgytűnik. A legnagyobb baj, hogy sok épésszel vállalhatatlan dolog folyik itt és ettől nem vagyok feldobva.

Estetleg magánúton megtudhatnám hol olvashatlak?

Mégegyszer köszönöm. Baranyoztad a napomat. :-)

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.12.19. 23:12:07

Az a baj, drága bavátom, hogy jön az az eső, amely kimossa az országot...csak ez az eső barna lesz, és elűzi a józan gondolkodást maradékát is.

Én csak békét szeretnék végre. Mindenkinek.
süti beállítások módosítása