2008.11.19. 00:03| Szerző: San Miguel José

Akkor most pótolnám a hiányzó Habersham-os post-ot. Nagyot dobott a lendületemen hO helyzetelemzése Habersham(uel) fellépéséről és Zotovics úr hathatós közreműködése (ríszpekt brada!). Nos a kilenc20 eddigi vendégtörténetének legkomolyabb atrakciót nyújtó embere járt itt. Nehéz megállni a himnikus zengéket, ha a jövőbe mutató - egyesek szerint most divatos :-) - zenékre gondolunk. Minimalizmus vagy valami ilyesmi... Igazából nem is nagyon lehet kategorizálni, nem is fogom. Lényeg, hogy valami nagyon jól összerakot darabokat dobott a porondra olyan technikai kivitelezéssel, amitől néha majdnem sírvafakadtam. Vau... kemény volt.

Digital Witchcraft with Habersham - Dangerous Music

 

 

Mr Habersham-ot hétköznap Damonnak hívják és egy közvetlen amerikai fiatal, bárkivel szívesen beszélgetett akinek ment a tengerész angol, elcsocsózgatott a társasággal. Két év alatt háromszor járt Magyarországon. Most amellett, hogy felépett Győrött és Bp-n és eljött ide, még egy közös projecten is dolgozott Fine Cut Bodies-zal. Nagyjából minden egyes napját a zene tölti ki: zenét hallgat, kompolnál és játszik. Ehhez hozzá jön a két kiadó amit alapított, a Lobotomy és a Blueprint (több info itt+a gugli).

Tényleg! A nevét egy Habesham nevű amerikai kisvárosról kapta, azt mondta azért, mert hirtelen kellett találni egy nevet és ez jutott eszébe, végül megszokta. Habersham-ban szinte mindenben benne van a város neve: Habersham Bank, Habersham Hotel, Habersham bármi. Ismerős mi? Amúgy nem tűnik rosszhelynek, mint azt majd később a videón látni fogjuk.

Összegzésként talán annyit: Még akarok ilyet, még még sokat.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr8777025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása