2008.09.15. 19:52| Szerző: San Miguel José

Kis országunk másik, Szent István királyunk által érsekségi rangra emelt, ezer éves városában Esztergomban egyre több tiltakozó és felháborodott hang hallatszik. A helyi Fideszes önkormányzat és annak vezetőjének erősen megkérdőjezhető, mutyi és közpénzlenyúlás gyanús ügyleteiről zengenek a harangok. Az esztergomi helyzethez képest mi még örülhetünk, hogy a helyi ÖKÉ-s, Fideszes fiúk nem jutottak döntéshozói hatalomhoz, mivel az esztergomi oldalakat olvasva, arra a megállapításra jutottam, a mieink is hasonló kvalitásokkal bírnak és hasonlóképp az esztergomi helyzethez, itt sem a város és annak polgárai érdekében munkálkodnának, hanem leginkább a sajátjukéban. -Persze tisztelet a kivételnek, amennyiben van.-

Esztergom és Kalocsa az ország két legősibb városa. Vigyázzunk rájuk, hisz megkerülhetetlen részei a történelmünkek, meg kell őriznünk őket az utókornak, mint ahogy nekünk megőrizték őseink. Nem csak megőriznünk, segítenünk  is kell fejlődésüket. Nem lenne jó dolog ha a szétbombáznák, szétlopnák bármilyen színű politikai hazárdőrök.

Néhány link Esztergomból:

http://meggyesahibas.blog.hu

http://www.szeretgom.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr20664999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.09.16. 18:55:15

Szar az egész. És ezek egyre inkább ilyenek. Igaza volt Hon. Robert Nesta Marley-nak, amikor politricks-nek, meg downpressor-nak hívta ezeket.

Tort ül a középszer, my fella'....

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.09.16. 20:03:52

A legnagyobb baj, hogy meg is elégszünk a középszerrel.
süti beállítások módosítása