2008.01.12. 00:09| Szerző: San Miguel José
Princz Gábort  a bíróság  másodfokon  3.6  millió  forintra  bünetette a Postabankos akcióért. Az ítélet nem jogerős. Na ez egy vicc!
A per 11 évig húzodott. Ez is egy vicc!
Miért van az, hogy ebben az országban milliárdokat lehet eltüntetni úgy, hogy a felelősök szinte egy ejnye-bejnyével megússzák, már ha vannak felelősök.
Hogyan úszhatta meg Tocsik Márta, miért fogja megúszni Kulcsár is a maga több milliárdos csalását. Ilyenkor miért nem szólal meg a politikai elit? Összesküvés-elmélet azt gondolni, hogy mindenki benne volt? Túl sok már itt a kérdőjel és kevés a válasz.
Kevés a válasz, pedig  ebben  a zűrzavarban, ami uralkodik hazánkban, a társadalomnak  joga lenne, joga van  megtudni, hogy mi történik körülötte. Viszont a jelek arra utalnak, hogy a politikai elitnek, színfüggetlenül, érdeke fenntartani a káoszt. (Könnyű a zavarosban halászni.) A probléma az, hogy teljesen szétfognak barmolni mindent, ha ez így folytatódik,  és kemény évekig tart majd rendbehozni. Visszasülyedünk a balkáni létbe aztán csak nézünk nagyokat; hogy hányas a kabát?

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr45294125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csillás-palé 2008.01.15. 21:11:41

apám...kenyeret és cirkuszt!
süti beállítások módosítása