2008.07.09. 10:02| Szerző: San Miguel José

Holnap indulunk a Balaton Soundra. A tavalyi tapasztalatokból kiindulva elejétől a végéig ott leszünk (tavaly kevés volt az egy nap). Kifejezetten jó ötlet. Szállás lefoglalva, a túléléshez szükséges dolgok bekészítve.

Mr Snowwhiteman-nel azon gondolkodtunk, csak mi lehetünk akkora idióták, hogy pihenésképp, a hegyek, horgászat, kirándulás, turázás helyett az agyunk teljes, négy napos leradírozását választjuk. De ha nekünk ez kell! Fatboy Slim meg különösen. Meg a Massive Attack is. Őket néhány éve láttam  a Szigeten élőben, nagyon ütős kis fellépés volt. Globális társadalom kiritika az arcokba vágva.

Rám is fér az agyradír, az utóbbi időben teljesen kiakadtam. Egyre nehezebben viselem el a lakossági nagyon türelmetlen, mindent ingyen akaró, neki mindent lehet vásárlókat. Meg összegészében az egyre jobban eluralkodó káosztól is teljesen paff vagyok. Jót fog tenni a sound, ott legalább maximum a sör megszerzésén kell gondolkodni, az annyira ugye nem fáradtság.

Majd írok, ha lesz miről és lesz hozzá aparát.

Viszlát és köszi a halakat!

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr39560037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.07.16. 20:59:39

Uhh! Hétfőn hazaéertem, élménybeszámoló fotókkal később. De fasza volt nagyon.
süti beállítások módosítása