2008.09.09. 20:43| Szerző: San Miguel José

a jelenlegi politikai helyzetből! Meg abból is, amit a politológusok írogatnak. A mai legvérlázítóbb hülyeséget Csizmadia Ervin követte el. Várom még Fritz Tamás hasonló, ám sokkal jobban a Fidesznek pitiző palotapincsis hozzászólását az eseményekhez. A Csizmadia komolyan azt gondolja, hogy a Fideszt nem lehet majd megbuktatni ugyanezen módszerekkel, mint amit ők alkalmaznak(tak)? Azt mondja az Ervin: fel kell készülni a hosszabb távú egypárti kormányzásra. Mit ad Isten, ezt a Fidesszel képzeli el, meg a Fidesz vissza állítja a történelmi hagyományokon alapuló(?) domináns párti rendszert. Ez megint az ébredő "jobb" oldal álmodozása.

Igen, nagy valószínűség szerint a Fidesz nyerni fog 2010-ben, de semmiképp sem lesz 2/3-a az Országgyűlésben, azt hiszem egy előre hozott választáson sem tudna hozni ennyit még most sem. Amíg a Fideszt ezek az egyének vezetik, addig nem lesz normális európai konzervatív párt.

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr51656091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.09.09. 22:08:54

Régóta mondogatom, hogy pártot kellene alapítani....Se nem jobb, se nem bal, Magyar...öööö NORMÁLIS pártot. Ahol tényleg a "zemberekért" dolgoznánk. Tudom, javíthatatlan álmodozó vagyok. Ahol a szart szarnak, a gyémántot pedig lehetőségnek neveznénk. Ilyen kurva egyszerű lenne. Csak az a baj, hogy a tisztelt polgárok, kedves barátaim, elvtársak nem szavaznának ránk, mert sokkal egyszerűbb a gyurcsánytakarodj ill. a orbánbüdösnácicigány üzeneteket bejutattni az agyukba.
Evvan, béláim. Gondókodjunk. A politikusokon meg röhögjünk, még ha bele is döglünk a végén. Szó szerint.
OFF: wattafakk iz disz előzetes moderáció bullshit?
süti beállítások módosítása