2008.09.29. 20:10| Szerző: San Miguel José

Reggelre sikeresen levert a lábamról valami megfázás. Tegnap kezdődött és ma már úgy ébredtem, hogy végig köhögtem az egész éjszakát, plusz társult hozzá némi rekeszizom-láz. Mostanra a hektoliternyi mézes teáktól, gyógyszerektől jelentősen javult az állapotom, habár a taxi még mindig folyik az orromból, valószínűleg holnapra, ha nem is a top-on, de mindenképp használható leszek.

Az addig rendben van, hogy bekapok valami bacit, de ezzel egyidőben a gépem is bekap néhány (29!) darab vírust, miközben 2 napja irtottam ki őket, az már túlzás (6 óra melóba tellett mire elintéztem őket). Egyből beindult a hangya: csak nem a Kőhegyi áll a háttérben? Ja, hogy ne legyek paranoiás! A mostani helyzetben nehéznek tűnik nem az lenni, mikor a közpolitikát az UD Zrt-s ügy tematizálja és jó magyar szokás szerint mindenki feljelentget mindenkit. Ki kit figyelt meg ezt itt a kérdés...

A mai világban mindenki megfigyel mindenkit, így vagy úgy. A boltos a vevőt, a vevő az eladót, egyik részeg a másikat s folytathatnánk még sokáig a sort. Szóval ilyen megfigyelős, kiváncsi és sajnos bizalmatlan világban élünk. Ebben a világban van egy másik világ, a politika világa, amelyben egy jó kis zaftos info bármit megér. Olyannyira, hogy képes felülírni minden morális, erkölcsi elvet ( a magánélethez való jog ugye). Változtatni  valószínűleg ezen nem lehet, de talán azt elvárhatjuk, hogy az egymás megfigyelését nem törvénytelen eszközökkel végezzük és a megszerzett információkat ne törvénytelen célokra használjuk fel ( a megfázás idealistává tesz?).

Na ez azért megdöbbentő: Milyen világ az, ahol a parlament ülésén kötelet ígérnek egy kormánypárti politikusnak?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr16687852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.09.29. 22:49:58

Jobbulást, jobbulást.
Javaslom a természetes gyógymódokat.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.09.30. 10:21:39

Köszi Immortalis!
Sajnos az a helyzet, már csak az antibiotikumok segítenek.

kovacsluca 2008.09.30. 22:50:34

csak semmi kémia, mert az megöl! én is inkább a hagyományos módszereket ajánlanám figyelmébe, kedves smj... és jobbulást! egész délvidék önért aggódik...:)

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.10.01. 16:35:23

Köszi az aggódást az egész délvidéknek! Azért a gyógyszerek mellett hársfa, kamilla és menta tea kombót iszok rengeteg mézzel, citrommal. Na meg próbálom kifeküdni. A fekvés a legnehezebb...
süti beállítások módosítása