2008.02.02. 21:16| Szerző: Csillás-palé

"Kedves Konrád Judit és .Rimné Zsíros Melinda!

 Mindig is sejtettem, hogy a Fundamenta egy utolsó, féreg kóceráj, de most már teljességgel meg is bizonyosodhattam erről. A folyamat végtelennek tűnik, melynek során visszakaphatom a saját pénzemet, melyet befizettem Önöknek, és melyet Önök a szerződésem februári lejárta óta önkényesen használnak. Tudom, hitelt is igényeltem, melyhez immáron a harmadik paksaméta iratot vagyok kénytelen benyújtani, melyben eddig talán a nagyanyám vércsoportján kívül magam és családom összes paraméterét közöltem Önökkel. Ráadásul, Önök gondoltak egy merészet, és egy közjegyző által elkészítendő irattal még kivesznek 10-15 ezer forintot a zsebemből (mellékelten küldöm az erről szóló számlát, melynek összegét szíveskedjenek átutalni a bankszámlámra). MIRE FEL?? Nem elég a jelzálog biztosítéknak?? Családtagom szintén igényelt Önöktől hitelt, amelyhez "röpke" fél év után hozzá is jutott, és tőle érdekes módon nem kérték ezt az olcsónak nem nevezhető iratocskát, pedig az ő hitelösszege magasabb volt, az egyéb biztosítékok és körülmények pedig megegyeztek a mostaniakkal. Erről az egész tortúráról gyermekkorom egyik klasszikusa jut eszembe, amikor Jürgen Morgen NDK-s vasutasnak levágja a vonat mindkét kezét és mindkét lábát, mire ő felkiált: HÁT A FASZOM NEM KÉNE????? Biztonság kedvéért ezen levelemhez mellékelem nyál-, vizelet és spermamintámat (megtalálják  a papíron), megelőzve erre vonatkozó kérésüket, mellyel tovább késleltetnék a pénzem kiutalását. Szívből kívánom, hogy aktatologatás közben dőljön Önökre az egész irattár, vagy esetleg szüljenek sünt.

 Üdvözlettel:

Belencsák Ferenc

 U.I.: Biztosak lehetnek benne, hogy akit csak tudok, le fogok beszélni arról, hogy üzleti kapcsolatba  lépjen   a Fu(ckin)n(g)damentával."

Címkék: vicces szopatás osztás leveleim  |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr74322562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása