2008.10.18. 11:41| Szerző: San Miguel José

Megy a nemzeti csúcs, megy megy mendegél... Az Indexen olvasom és az a gyanúm, hogy itt megint nem lesz nemzeti megegyezés csak nemzeti csöcsreesés.Mindenki a szokásos begyakorolt hülyeségeit mondja. A Viktor meg minek ment el, ha semmi újat meg épkézlábat nem tud felmutatni, csak azt hajtogatja: a kormány a hibás és adót kell csökkenteni. Kicsit uncsi. Szóval Magyarországon A+B=/=C, itt A+B=-C. Hű ágyasa fegyvernöke Tömjén Zsolti A neoliberalizmus végén örömködik, igaz nálunk olyan nem igen volt soha. Majd más szavakkal, de elmondja amit kitartója zászlós ura: Gyurcsány a hibás. Ezek nem unják még ezt a papagájkommandós hülyeséget? Ebben az országban még a kutyaugatásért is a Feri a hibás.  A Fodor Gabié volt eddig az egyetlen normális gondolat, miszerint abba kéne már hagyni a komcsizást meg fasisztázást. Talán a költségvetési plafontörvényben mindenki egyetért. 

Beigazolódni látszanak azok a jóslatok, amik azt mondják, hogy ezt is -mármint a csúcsot- csak saját érdekeikre használják a pártok, legfőképp a pártelnökök. Na ezért lesz megint nemzeti csöcs az egészből és kapadhatatlanul folyik tovább a hülyeség.

Kóka on the stage. Szokásos: állam le, euro be, adó le. Hiába a Jani már csak ilyen...

Ibolyka szerint senki sem őszinte. Na ja, ahol mindenkit megfigyelnek nehéz is. Szerinte zár ajtók mögött mindenki megmondja a frankót (ott legalább lehet anyázni csak ki ne szivárogjon). De legalább a problémára koncentrál valamelyest. Még csak nem is beszél hülyeségeket , bár a 13. nyugdíjat Mo.-n nem nagyon kell feszegetni.

Boross Péter meg száljon le a magas lóról.

Medgyessy Péter... az Medgyessy Péter...

Mivel a politikusok befelyezték én is befelyezem. Éljen a Nemzeti Csöcs!

Folytatás később...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr20719872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.10.18. 15:38:01

Megint adtak a szarnak egy pofont. Semjén nevetségessé tette magát. Faszaság.

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.10.19. 23:08:58

Sajnos eddig nem volt, gépem, ezért a késői válasz. Igen, tényleg adtak neki egy pofont.
süti beállítások módosítása