2008.06.22. 21:37| Szerző: San Miguel José

Hol is kezdjem? Húzósra sikeredett ez a hét: születésnap ünneplés, vizsga, meló.  Csütörtökön a reggel hetes járaton teltház, három órát áltam a melegben, hering módban. Annyi hely nem volt, hogy levegyem a zakómat. De a múlt hétvégi sütés az király lett. Asztalos ipari terrorista barátommal megsütöttünk egy nagyobb adag kaját és elpusztítottunk egy jelentősebb mennyiségű sört. Közben rájöttünk néhány igazságra.

A kép azért, mert tetszik. Klikk rá!

Tudtátok, hogy a laminált bútorlap ritka jól ég? Nesze neked környezettudatosság. Viszont ha onnan nézzük, az ősember is felhasznált mindent, ami segítségére lehet a tűz életben tartásához. Sima túlélési trükk.

A városi denevéreknek meg sikerült bebizonyítani alkalmatlanságukat. Önkormányzatilag megtiltották egy civil állatvédő egyesületnek, hogy kijárjanak a sintértelepre önköltségen segíteni az állatoknak. Idióták, levették volna vállukról a költségek nagy részét, ráadásul gazdát is kerestek nekik legtöbbször sikerrel. Persze vannak a városban gázos civilszervezetek is, de ez nem az!

Ma is meleg van, mint egy tehénben, de így elviselném:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr89534198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.07.16. 12:26:40

a kisvárosi gázos civilszervezetek nagyon civilizálatlanok....
süti beállítások módosítása