2008.07.24. 19:21| Szerző: San Miguel José

Tudom, ígértem egy beszámolót a Balaton Soundról, de teljesen elvagyok havazva. Annyit azért elmondok, hogy nekem tetszett a dolog, voltam néhány meglehetősen jó bulin, például LTJ Bukem, DJ Hype, az öreg Fatboy fateron, Koop-on és még sorolhatnám. A Koop kifejezetten király volt. Sajnos a Massive Attack-ből csak a második ráadás dalra értünk oda. Természetesen rengetek fellépőről sikerült lemaradnom. Viszont Ernő bácsi a szállásadónk hatalmas figura volt, egy igazi vendéglátós spiller. Ha végre megkapom a Buxustól a fotókat azonnal közzé teszem itt a jobbakat.

A szervezők meg elhúzhatnak a francba. Egy, a tavalyihoz képest rohadt nagy volt a tömeg, nagyobb, mint amit elbírt a terület. Kettő, elöntötte a fesztivált a gagyi tucc-tuccolós fos, meg a szétvágott party barmok. Három, a Red Lounge-ba való bejutás kész horror volt, beengedő kapus rendszer, csak egyesével, akár a marhák a vágóhídon. Ráadásnak 60 fok meleg volt bent. Basszák meg!

A múlt szombati lagzi pedig az egyik legjobb lagzi volt ahol valaha voltam. Isten éltesse a körösztaput és a körösztanyut!

Most elköszönök, vendégem lesz. Csók mindenkinek: San Miguel José

Tényleg, ha lapozol lesz videó.

 

Koop Live

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sanmigueljose.blog.hu/api/trackback/id/tr45584038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.07.25. 15:10:30

Na most akkor jó volt, vagy nem? :P

San Miguel José · http://sanmigueljose.blog.hu 2008.07.25. 20:29:10

A felsorolt problémáktól eltekintve igen, az volt.:-)
süti beállítások módosítása